apabila yang diimpikan hanya tinggal jadi mimpi...

http://kerusireput.blogspot.com

Sunday, March 20, 2011

AMARAN : Kak Limah MERACAU lepas tengok citer ni.

Ni ambo nok oyak so bendo ni, bare sapo hok ado sakit kencing manih, daroh tinggi, gout, lemoh jantung.. duk blake sket, blake sket.. aahhh. kalu raso nok kelik, kelik lagi bagus.. kelik..kelik...

**********************************


Movie ni paling masyuk skali.. DIE HARD 4 mahupun TERMINATOR pun xleh lawan citer ni..
Aku dah xtahu nak cakap apa.. Korang pergi la ready popcorn..
ENJOY THE SHOW BEBEH!!











Gua dah syak mereka jenis yang xnak mengalah.. Mmg xkan kalah..
Steven Spielberg pun boleh cirit-birit tengok citer ni..
Lagi satu kalau lepas tayang kat Malaysia citer ni, mau lumpuh industri filem tempatan... Ngeee :P





.

3 comments:

Anonymous said...

wowwww...! haha

saya "Mia" said...

kt tv2 dok tayang cte ni~~mcm omputeh kot..huhu

♥xaturen♥ said...

pening kepala.. bukan nak kata tak bagus..! tapi terkejut dengan idea tu, sanggup diaorang buat macam tu hehehe...